Hallo, ik ben Sam, oprichter van Pizza Nopolitano!
Na jaren vol passie voor pizza — van eindeloos experimenteren tot het bakken van honderden pizza’s voor vrienden en familie — maak ik nu de sprong als zelfstandige in bijberoep. Klaar om mijn liefde voor Napolitaanse pizza met jullie te delen.
De naam Pizza Nopolitano is een knipoog naar mijn achternaam Noppen, én een ode aan de Napolitaanse traditie die me inspireert.
Mijn pizza’s worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een deeg dat minstens 48u heeft gerezen. Ze worden kort gebakken (60-90 seconden) op hoge temperatuur (480°). Zo ontstaat de typische Napolitaanse pizza: dunne bodem en een dikke luchtige rand. Soft & crunchy :-)
Elke pizza is een uitnodiging om te proeven, te delen en te genieten. Ik kijk er enorm naar uit om die ervaring met jullie te mogen delen — op jullie locatie, in een ontspannen sfeer, met smaakvolle pizza's voor een memorabele ervaring.
Voorlopig focus ik me op 'bakken op locatie' - denk aan tuinfeest, straatfeest, bedrijfsevent, familiefeest, verjaardagsfeest, ... maar stiekem speel ik ook met het idee om af en toe een take-away momentje te organiseren. Stay tuned!